Nalazite se na sajtu RS VREMENSKA PROGNOZA. Na našem sajtu je prikazana prognoza za Srbiju i njene gradove. U Srbiji je počela zima koja je se tek zahuktava.. Nasa vremenska prognoza je dugorocna i pomoćiće Vam da budete inforimsani o prognozi Vremena u svim gradovima Srbije. Vreme se ažurira na svakih par časova. Planirajte bezbedno Vaš dan! Vaš RsVremenskaPrognoza.Com Tim

Vremenska prognoza Kikinda

Opština Kikinda je opština u Republici Srbiji. Nalazi se u AP Vojvodina i spada u Severnobanatski okrug. Po podacima iz 2004. opština zauzima površinu od 782 km ² (od čega na poljoprivrednu površinu otpada 70.594 ha, a na šumsku 214 ha). Centar opštine je gradsko naselje Kikinda. Opština Kikinda se sastoji od 10 naselja. Po podacima iz 2002. godine u opštini je živelo 67.002 stanovnika. Po podacima iz 2004. prirodni priraštaj je iznosio -5,7 ‰, a zaposlen u opštini je bio 17.371 čovek. U opštini se nalazi 15 osnovnih i 4 srednjih škola.

U severnom delu Banata, u neposrednoj blizini srpsko-rumunske granice, prostire se velika opština Kikinda, središte ekonomskog i društvenog života ovog dela Vojvodine. U opštini su naseljena mesta: Mokrin, Iđoš, Bašaid, Bikač, Banatska Topola, Rusko Selo, Novi Kozarci, Banatsko Veliko Selo, Nakovo i Sajan.

Na ovom sajtu je uvek aktuelna vremenska prognoza za Kikindu kao i ostale gradove u Srbiji.

| + - | RTL - LTR