Nalazite se na sajtu RS VREMENSKA PROGNOZA. Na našem sajtu je prikazana prognoza za Srbiju i njene gradove. U Srbiji je počela zima koja je se tek zahuktava.. Nasa vremenska prognoza je dugorocna i pomoćiće Vam da budete inforimsani o prognozi Vremena u svim gradovima Srbije. Vreme se ažurira na svakih par časova. Planirajte bezbedno Vaš dan! Vaš RsVremenskaPrognoza.Com Tim

Vremenska prognoza Vrbas

Vrbas je gradsko naselje u opštini Vrbas u Južnobačkom okrugu. Prema popisu iz 2002. bilo je 25.907 stanovnika (prema popisu iz 1991. bilo je 25.858 stanovnika).

Geografski položaj Vrbasa karakteriše mnoštvo prirodno-geografskih i društveno-ekonomskih komponenti i međusobnih uticaja. Zauzima deo prostora koji se nalazi u geometrijskom središtu Bačke. U gradu se ukrštaju železničke pruge: Subotica-Vrbas-Beograd i Sombor-Vrbas. Kroz Vrbas vode važni drumski putevi sledećih pravaca: Sombor-Vrbas-Novi Sad, Vrbas-Bačka Palanka, Vrbas-Subotica. Veoma značajnu ulogu imaju i vodeni tokovi, koji predstavljaju deo hidrosistema Dunav-Tisa-Dunav. Graniči sa opštinama: Kula, Mali Iđoš, Srbobran, Temerin, Novi Sad, Bačka Palanka i Odžaci.

Na ovom sajtu je uvek aktuelna vremenska prognoza za Vrbas kao i ostale gradove u Srbiji.

| + - | RTL - LTR